Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz 19 Eylül Gaziler Günü Münasebeti İle Kutlama Mesajı Yayımladı…




19 Eylül 2019, 09:04

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bütün gazilerin gününü kutladı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921’de Gazi’lik unvanının verilmesinin 98'nci yıldönümü münasebeti ile yayımladığı mesajında; Tarihimize altın sayfalar yazdıran aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnet ve şükran borçlu olduklarını belirtti.

            Çenesiz mesajının devamında:

            Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan, bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimiz, ülkemizin iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir.

               Toplulumuzun her ferdi, şehitlerimizi ve gazilerimizi her zaman sevgi ve saygıyla anmaktadır. Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimize, saygın kişiliklerine yaraşır yaşam koşulları sunmak ortak sorumluluğumuzdur.

              Bu anlamlı gün dolayısıyla başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazi ve malullerimizi de minnet, sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.