Yönetim Kurulumuz Vali Toraman'ı Makamında Ziyaret Etti...




27 Temmuz 2017, 17:23

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Meclis Başkanımız Osman Bayram beraberlerinde Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet  Erdem Ural, Cengiz Öz ve  Süleyman Aykut ile birlikte son Valiler Kararnamesi ile Tokat Valiliği görevine atanan Vali Ömer Toraman'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular ve görevinde başarılar dilediler.

Ziyaret esnasında gerçekleşen görüşmede Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz tarafından Vali Toraman'a ilçemiz ekonomik yapısı ve durumu hakkında bilgiler verdi. Görüşmede ayrıca odamız tarafından 2012 yılında gerçekleştirilen Arama Konferansı sonuç raporu üzerinde değerlendirmeler de bulundular. Ziyarette ayrıca  bölgesel açıdan tarım ve basınçlı sulama sisteminin önemi gibi konular da ele alındı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ayrıca odamız tarafından coğrafi işaretli ürün belgesi alınan yöresel tadımız yoğurtmaç ile odamız ve KOSGEB işbirliğinde gerçekleştirilen "Turhal Türkiye'ye Yoğurtmacı Tanıtıyor" proje kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında  Vali Ömer Toraman'a bilgiler verdi.

Ziyarette Vali Ömer Toraman da yöresel tadımız Turhal yoğurtmacını tatma imkanı bulurken Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Meclis Başkanımız Osman Bayram ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür etti ve odamızı gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı tebrik etti.