İKİNCİ EL ARAÇ ALIM SATIMLARINDA MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU...

17 Temmuz 2018, 15:00

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı ve Satış Sorumlusu olmak üzere bu iki meslekte ikinci el motorlu kara taşıtları alım satımı yapan firma ve çalışanları için sınav ve belgelendirme hizmeti TOBB-MEYBEM ile Odamız iş birliğinde gerçekleştirilecektir.

Motorlu Kara Taşıtları Alım-Satım Danışmanı (Seviye 4) ve Alım-Satım Sorumlusu (Seviye 5) olmak üzere, Ağustos 2018 itibariyle ikinci el  motorlu kara taşıtı alım-satımı yapan üyelerimiz ve çalışanları için sınav ve belgelendirme hizmetine başlanacaktır.

Bu kapsamda, söz konusu mesleklere ilişkin sınav ve belgelendirme hizmeti almak isteyen üyelerimizin, odamızdan temin edecekleri ilgili kategorideki ön başvuru formunu doldurarak, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet fotoğraf ile birlikte Odamıza bizzat müracaat etmeleri gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.