TURHAL DEMOKRASİ VE BİRLİK İÇİN YÜRÜDÜ...

16 Temmuz 2018, 11:10

İlçemizde, 15 Temmuz darbe girişiminin 2'inci yıl dönümünü nedeniyle düzenlenen Demokrasi yürüyüşüne halkın ilgisi yoğun oldu.

Turhal İlçe Kaymakamlığı ve Turhal Belediyesi tarafından organize edilen etkinliğe, Turhal İlçe Kaymakamı Dr.Ahmet Süheyl Üçer, Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan, Ak Parti İl Başkanı Metin Polat, Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Yönetim Başkanımız Ömer Çenesiz, Meclis Başkanımız Bekir Ay, Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Aykut ile siyasi partilerin ilçe başkanları, şehit ve gazi aileleri ile birlikte temsilcilerinin çok sayıda vatandaş katıldı.

Turhal Belediyesi önünden başlayan yürüyüş,  Abdullah Gül Parkı'na kadar sürdü. Kaymakam Üçer, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Meclis Başkanımız Bekir Ay, Yönetim Üyemiz Süleyman Aykut  ve diğer protokol üyeleri ve  katılımcılar ile yürüyüş sonrası Abdullah Gül Parkı’nda Demokrasi Nöbeti’ne katıldılar.

Etkinlikte katılımcılara odamız tarafından yoğurtmaç dağıtımı gerçekleştirildi.