UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ...




14 Temmuz 2018, 23:30

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

         Çenesiz mesajında şu ifadelere yer verdi:

         "Ülkemiz, 15 Temmuz 2016 gecesi memleketimizin bütün ufuklarını karartmaya azmetmiş, kahraman ordumuzun içerisine sızmış bir ihanet çetesi tarafından gerçekleştirilen haince ve alçakça bir kalkışma girişimine şahit olmuştur.

         Milli kurumlarımıza, milletimizin bölünmez bütünlüğüne ve anayasal hukuk düzenine kast ederek milli iradeyi ayaklar altına almayı isteyen bu pervasız kalkışma, yiğitçe ülkesini ilelebet payidar kılma adına canını ortaya koyan sağduyulu aziz milletimizin demokrasimize ve hukukuna sahip çıkışı ile ettiği askerlik yeminine sadık kalarak, bu kalkışmaya karışan hainlerin karşısında duran vatanperver asker ve güvenlik güçlerimizin şanlı direnişi sayesinde bertaraf edilmiştir.

         15 Temmuz'da, Cumhurbaşkanımızın, Meclisimizin, Başbakanımızın, tüm güvenlik güçlerimizin ve aziz milletimizin canları pahasına sahip çıktığı cumhuriyetimize ve milli irademize yönelik, FETÖ/PDY terör örgütünün ihanetini asla unutmayacak, hatırlarda canlı tutmak ve gelecek nesillere yeniden yaşatmayı düşünecek olanlara karşı direnme konusunda en güçlü ilhamı ve mirası bırakmak için  yapılan tüm çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz.

         Bu vesile ile 15 Temmuz Destanının 2'inci yıldönümünde, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazarak kalplerimizdeki mümtaz yerlerini her daim muhafaza edecek aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yâd ediyorum.Ruhları şad olsun."dedi.