Odamızdan İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli...

12 Haziran 2018, 16:11

Odamız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonu ile her yıl yoksul ve yardıma muhtaç ailelere yönelik olarak gerçekleştirilen Ramazan Ayı yardımlarına bu yıl da devam etti. 50 bin lira değerindeki 1000 gıda paketi yardıma muhtaç yoksul ailelere teslim edildi.

Yapılan kuru gıda yardımları ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan  Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer ÇENESİZ şunları söyledi; “Ramazan ayının anlam ve önemi itibariyle paylaşmanın, yardımlaşmanın ve yoksulları gözetmenin en güzel örneklerini yaşamaktayız.  Halkımızın bu konuda gösterdiği özveri takdire şayandır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da odamız ve odamızın bağlı bulunduğu TOBB ile birlikte ilçemizde toplam 1000 yardıma muhtaç ve yoksul aileye kuru gıda yardımı yapıldı. İhtiyaç sahibi ailelere ulaşmanın ve oda olarak üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.