Kobigel-Kobi Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı Toplantısı Yapıldı...




10 Mayıs 2018, 16:36

Odamız tarafından, KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı kapsamında imalatçı firmalara yönelik desteklerin anlatıldığı tanıtım programı düzenlendi. 

            Odamız Eğitim ve Konferans salonunda gerçekleştirilen ve Tokat KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Kenan Sert'in konuşmacı olarak katıldığı toplantıya  Odamız Meclis Başkanı Bekir Ay, Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Aykut, Mali Müşavirler ve üyelerimiz katıldı.

            Tokat KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Kenan Sert yaptığı sunumda, verilen destekler hakkında firma temsilcilerine bilgi verdi. 

            Sert, 2018 yılında KOSGEB tarafından çağrıya çıkan KOBİGEL Destek Programı kapsamında imalatçılara destek verileceğini belirterek, Tokat’ta Rekabet Avantajına Sahip İmalat Sanayi sektörleri, Gıda ürünlerinin İmalatı, Giyim Eşyalarının İmalatı, Ağaç, ağaç ürünleri ve mantar ürünleri imalatı (mobilya hariç), Başka Yerde Sınıflandırılmamış Makine ve Ekipman İmalatı ile Diğer metalik olmayan ürünlerin İmalatı konularında destek verileceğini söyledi.

             Tokat KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Kenan Sert sunumunda Tokat İli için Rekabet Avantajına Sahip İmalat Sanayi sektörlerinin dışında ayrıca, tüm illerdeki yüksek teknolojili imalat sanayi sektörü KOBİ'leri için, Temel eczacılık ürünlerinin ve eczacılığa ilişkin malzemelerin imalatı, Bilgisayarların, elektronik ve optik ürünlerin imalatı, Hava ve uzay araçları ve ilgili optik ürünlerin imalatı ile tüm illerdeki Yazılım sektöründe Bilgisayar programlama, danışmanlık ve ilgili faaliyetler sektöründe ki işletmelerin de teklif çağrısından yararlanabileceğini söyledi.    

            Odamız Eğitim ve Konferans salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı soru cevap bölümü ile sona erdi.