Şehidimiz Muammer Yiğit Son Yolculuğuna Uğurlandı




08 Eylül 2021, 21:06

Şehidimiz P.Uzm. Çvş. Muammer Yiğit düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

            Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde şehit olan 31 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Muammer Yiğit için cenaze töreni düzenlendi.

            Cenaze törenine Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan, Yusuf Beyazıt, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Amasya Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Fatih Ören, Tokat 48.Piyade Alay Komutanı Piyade Albay Ayhan Ocak, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Kaymakam Ali Gökay, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Turhal Cumhuriyet Başsavcısı Aydemir Çelik, Şenyurt Belediye Başkanı Ünal Arslan, odamız yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz ile il-ilçe protokolü,  askeri erkan, şehidimizin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

            Turhal Devlet Hastanesi morgundan alınan Şehit Yiğit’in cenazesi, evinde helallik alınmasının ardından öğle namazını müteakip yapılan tören ve kılınan cenaze namazı sonrası Asri Mezarlık’a defnedildi.