Demokrasi Şehidi Polis Memuru Ferhat Koç Mezarı Başında Anıldı...




15 Temmuz 2021, 18:12

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri ve hain darbe girişimi ve sonrasında milletimizin bu girişime karşı, dimdik ve beraberlik içinde duruşunun 5. yıldönümü  münasebetiyle ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

        İlçemizde etkinlikler ilk olarak saat:15.07'de 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda, düğününden 15 gün önce şehit edilen polis memuru Ferhat Koç'un Yazıtepe Köyü’ndeki Anıt Mezarı başında düzenlenen program ile başladı.

         Şehit polis memuru Ferhat Koç'un Anıt Mezarı başında düzenlenen Programa; Turhal Kaymakamı Ali Gökay, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Turhal Cumhuriyet Başsavcısı Aydemir Çelik, Şenyurt Belediye Başkanı Cafer Ünal Arslan, kamu-kurum kuruluşlarının müdürleri, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Aykut, Siyasi Partilerin ilçe başkanları ve vatandaşların da hazır bulunduğu programda 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

         Şehit polis memuru Ferhat Koç'un Anıt Mezarı başında düzenlenen programın ardından şehit kabristanlıkları ziyaret edilerek dualar edildi.