Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun...




28 Ekim 2020, 09:44

                Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Mevlid Kandili münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

            Çenesiz mesajında:

            "Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V)’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’ni, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak etmenin mutluluğuna erişmiş bulunmaktayız.

            Mevlid Kandili, Peygamberimizin tüm insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli fırsattır. Onun ortaya koyduğu ahlakı ve insanlığı örnek alarak özümsememiz gerekir.

            Özellikle bizlere zor bir imtihan olan, içerisinde bulunduğumuz salgın döneminde ülkemizin ve milletimizin her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacı vardır. Mevlid Kandili O’nun getirdiklerini anlamak için önemli bir fırsattır. Bu nedenle, toplumsal huzurun, barışın, birlik ve beraberliğin tesisini sağlayan böyle eşsiz fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

            Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandili’nin bütün İslam âlemine sağlık, bereket ve huzur getirmesini diliyor, üyelerimiz başta olmak üzere tüm Turhallı hemşerilerimizin Mevlid Kandilini kutluyor; bu güzel gecede edilecek duaların kabul olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum."ifadelerine yer verdi.