TURHAL DEMOKRASİ VE BİRLİK İÇİN YÜRÜDÜ...




15 Temmuz 2019, 22:59

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri ve hain darbe girişimi ve sonrasında milletimizin bu girişime karşı, dimdik ve beraberlik içinde duruşunun yıldönümü  münasebetiyle ilçemizde düzenlenen etkinlikler çerçevesinde "Demokrasi Yürüyüşü" gerçekleştirildi. Demokrasi yürüyüşüne halkın ilgisi yoğun oldu.

         Turhal İlçe Kaymakamlığı ve Turhal Belediyesi tarafından organize edilen etkinliğe, Turhal İlçe Kaymakamı Dr.Ahmet Süheyl Üçer, Belediye Başkan Vekili Yusuf Karakoyun, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Meclis Başkanımız Bekir Ay, Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Aykut, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Şehit ve Gazi aileleri, STK Temsilcilerinin yanı sıra, çok sayıda vatandaş katıldı.

         Turhal Belediyesi önünden başlayan yürüyüş,  15 Temmuz Şehitler Parkı'na kadar sürdü. Kaymakam Üçer, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Meclis Başkanımız Bekir Ay, Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Aykut  ve diğer protokol üyeleri ve  katılımcılar ile yürüyüş sonrası 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda Demokrasi Nöbeti’ne katıldılar.

         Etkinlikte katılımcılara odamız tarafından yoğurtmaç dağıtımı gerçekleştirildi.