Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun...




04 Haziran 2019, 07:03

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Ramazan Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı. Çenesiz mesajında bayramların manevi yapımızın olgunlaşmasına vesile olduğunu kaydetti.

Çenesiz mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramlar yardımlaşma ve dayanışmanın üst seviyelere çıktığı, dargınların barıştığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostlukların en sıcak şekilde hissedildiği özel günlerdir. Bir Ramazan Bayramı'nı daha birlikte kutlayacak olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Sevgi ve hoşgörü iklimi içerisinde, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ay'ının ardından, üyelerimiz ve hemşerilerimizle birlikte bayrama erişmenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz.

Milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren bayramlar, bireyleri birbirine yakınlaştıran, sıkıntılarından uzaklaştırıp hayatlarına umut ve sevgi aşılayan özel günlerdir. Günlük yaşam içerisinde yeteri kadar hayatımıza yansıtamadığımız paylaşma, ziyaret etme, gönül alma gibi duyguları doyasıya yaşama fırsatına da eriştiğimiz bayramlarımız, manevi yapımızın olgunlaşmasına da vesile olmaktadır.

Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı bu bayramı Tüm Halkımız ile birlikte yaşamanın mutluluğu içerisinde, tüm Turhal Halkının ve üyelerimizin, Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."dedi.