Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı Yayınladığı mesajla kutladı…




01 Mayıs 2019, 00:24

    Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’in mesajı şöyle: 

         “Tüm dünyada birlik beraberlik ve dayanışma günü olarak kullanan 1 Mayıs İşçi Bayramı, emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının ifadesidir. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlıklar düzeyine ulaşma yolunda hızla ilerleyen Türkiye’nin  en büyük destekçisi kuşkusuz çalışanlarımızdır. Yaptıkları fedakârca çalışmalarla kaynaklarımızı ürüne dönüştüren işçilerimiz, kalkınmamızın anahtarı haline gelmiştir.

            Ülkemiz, işçisinin ve tüm çalışanlarının haklarını sosyal diyalog anlayışı içerisinde daha ileri düzeylere çıkaracağına inanıyorum.

 Dayanışma günü olan 1 Mayıs İşçi Bayramı, anlamına uygun olarak kardeşliğin, sosyal barışın, hoşgörü ve saygının gelişmesine katkı sağlamalıdır.

 İlçemiz ve ülkemiz genelinde yapılacak kutlamaların, barış, huzur ve sağduyu içerisinde gerçekleştirilmesi hepimizin ortak arzusudur.

 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın tüm sosyal taraflarca demokratik bir olgunlukla bayram havasında kutlanması için herkesin üzerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getireceğine  yürekten inanıyorum.

          Bu duygularla tüm sendikalarımızın ve çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, değerli emekçilerimize selam ve sevgilerimi iletiyorum” dedi.