Çenesiz,"Polisimiz Demokratik Düzenin En Önemli Teminatlarından Birini Oluşturmaktadır."




09 Nisan 2019, 19:09

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. kuruluş yıl dönümü münasebeti ile Turhal İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin'i makamında ziyaret ettiler.

            Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ziyarette Türk Polisinin  demokratik düzenin en önemli teminatlarından birini oluşturduğunu belirterek,“Bu Yıl 174. Kuruluş Yıl dönümünü kutlayan başarılı bir geçmişe sahip olan emniyet teşkilatımız, kişi hak ve özgürlüklerinin korunması, kamu düzeniyle halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda takdire şayan bir çaba içindedir.  Yetkilerini yasalardan, desteğini halktan alan Emniyet Teşkilatımız ve polisimiz, demokratik düzenin en önemli teminatlarından birini oluşturmaktadır. Türk polisi, her yerde ve her şartta fedakârca çalışmış, üstlendiği kutsal görevini, büyük bir hizmet aşkıyla canı pahasına ifa etmiştir. Emniyet Teşkilatımızın ve polisimizin başarılı çalışmalarının gerisinde halkımızın desteği ve güveni yatmaktadır.

            Emniyet Teşkilatımızın ve polisimizin, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkımızla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine olan inancımız tamdır. Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş Yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, Halkımızın Huzuru ve Güvenliği İçin gece gündüz demeden çalışan başta Sayın Emniyet Müdürümüz olmak üzere mesai arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

            Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'in ardından konuşan Turhal İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin'de Yönetim Kurulu Üyelerimizi ağırlamaktan ve odamız tarafından gerçekleştirilen ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

            Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret, dilek ve temenniler ile son buldu.