ÇENESİZ, "MİLLETÇE YENİDEN KALKINMA VE EKONOMİK HEDEFLERİMİZE ODAKLANMALIYIZ."




01 Nisan 2019, 01:57

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlere ilişkin yaptığı değerlendirmede seçimlerin ülke genelinde olduğu gibi Turhal'da da büyük bir olgunluk içerisinde yapıldığını ve şimdi yeniden kalkınma ve ekonomik hedeflere odaklanılması gerektiğinin altını çizdi. 

Çenesiz açıklamasında; “Öncelikle 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçim sonuçlarının ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Milletimiz demokratik iradesini ortaya koymuştur.  Yüksek oranda yerel seçimlere katılan milletimiz, büyük bir olgunlukla iradesini sandıkta göstermiştir. Böylece Türkiye güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur.

Toplumca, yoğun bir seçim süreci yaşadık. Şimdi yoğun seçim gündemini geride bırakarak, milletçe yeniden kalkınma ve ekonomik hedeflerimize odaklanmalıyız. Seçimlerin sona ermesi ile birlikte başta ekonomik reformlar olmak üzere milletimizin umudunu ve moralini güçlendirecek diğer adımlarında bir an evvel atılmasını bekliyoruz.

Bu düşüncelerle, seçim sonuçlarının İlimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.