Odamız Şubat Ay'ı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi...

13 Şubat 2018, 00:00

Odamız Şubat Ay'ı Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Başkanımız Osman Bayram'ın başkanlık ettiği toplantıya Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimiz katıldı.

Toplantı da gündemde yer alan maddelerin tek tek okunarak kabul edilmesinin ardından faaliyet raporu okundu. Gündemin görüşülmesi ve meclis üyelerinin görüşlerini açıklamasının ardından Meclis Üyelerimize ve Odamız Personellerine yönelik olarak İş Güvenliği Uzmanı Ahmet Koç ve İş Yeri Hekimi Celal Şahin tarafından "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimi verildi. Dört modül başlığı altında verilen eğitimlerde başta çalışma mevzuatı olmak üzere, meslek hastalıkları, risk etmenleri vb. konularda bilgiler verildi.

Eğitimin ardından karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden toplantı Meclis Başkanımız Osman Bayram tarafından iyi dileklerle sona erdirildi.