ODAMIZA ANLAMLI PLAKET…

20 Temmuz 2017, 17:24

Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer,  Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ile Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’i makamında ziyaret ederek 15 Temmuz etkinliklerine desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Cengiz Öz, Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Çetininde hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Üçer, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’i makamında ziyaret ederek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Kaymakamlık öncülüğünde düzenlenen etkinliklere vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür etti ve plaket verdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz de Kaymakam Üçer, Belediye Başkanı Yılmaz Bekler'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek böylesine anlamlı bir plaket almaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.