Odamız Eğitim Yardımlarına Devam Ediyor…




27 Eylül 2018, 17:27

 

Odamız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile her yıl gerçekleştirdiği eğitim yardımları kapsamında Turhal’da örgün eğitim veren ilk ve ortaöğretim kurumlarının ilk ve son sınıf aralığında eğitim ve öğrenim gören toplam 800 öğrenciye okul çantası yardımında bulundu.

Odamız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile her yıl gerçekleştirdiği eğitim yardımlarına 2018–2019 eğitim ve öğretim yılında da devam etti. Eğitim yardımları odamız personelleri tarafından okul müdürlüklerine bizzat teslim edildi.

Odamız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile her yıl gerçekleştirdiği eğitim yardımları kapsamında ilçe merkezi ve köyler de  eğitim gören toplam 800 ilk ve ortaokul öğrencisine okul çantası yardımı gerçekleştirdi. Yardım paketleri ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere okul müdürlüklerine odamız personelleri tarafından bizzat teslim edildi. Eğitim yardımları ile ilgili olarak açıklamalar da bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz şunları söyledi:

 “Turhal Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 2018 – 2019 eğitim ve öğretim yılında odamızın da bağlı bulunduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile her yıl gerçekleştirdiğimiz eğitim yardımlarımızı bu yılda gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Turhal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan listeler doğrultusunda ilçe merkezimiz de ve de köylerinde örgün eğitim kurumların da öğrenim gören ihtiyaç sahibi toplam 800 öğrencimize eğitim yardımı olarak okul çantası yardımı gerçekleştirdik. Bu yardımlarımızı ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmak üzere personellerimiz ile okul müdürlüklerine teslim ettik. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmak üzere okul müdürlüklerine teslim ettiğimiz yardımlar ile öğrencilerimizin sevinçli ve mutlu olacağı düşüncesindeyiz” dedi.