ODAMIZ TARAFINDAN E-DEFTER, E-FATURA DÖNÜŞÜM UYGULAMASI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

13 Eylül 2018, 17:40

Odamız eğitim ve konferans salonunda G.O.P Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Kocaman Ar-Ge Danışmanlık İnovasyon Sanayi ve Ticaret Hizmetleri Müdürü Mehmet Kocaman tarafından "e-defter ve e-fatura dönüşüm uygulaması" eğitimi gerçekleştirildi.

Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirilen eğitime mali müşavirler ve firma muhasebe departmanlarının sorumluları katıldı.

G.O.P Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Kocaman Ar-Ge Danışmanlık İnovasyon Sanayi ve Ticaret Hizmetleri Müdürü Mehmet Kocaman tarafından verilen ve yaklaşık 3 saat süren eğitimde katılımcılara e-defter tutma zorunluluğu başta olmak üzere yasal mevzuat ile uygulamalar hakkında detaylı bilgiler verildi.

Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirilen program soru, cevap bölümü ve katılımcılara sertifika dağıtımı ile son buldu.