İLİMİZ VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN…




25 Haziran 2018, 19:00

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne ilişkin yaptığı değerlendirmede seçimlerin ülke genelinde olduğu gibi Turhal'da da de büyük bir olgunluk içerisinde yapıldığını ve şimdi milletin iradesi ile oluşan meclisin başta terör olmak üzere ekonomiye odaklanması gerektiğinin altını çizdi. 

Çenesiz açıklamasında; “Öncelikle Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçim sonuçlarının ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Milletimiz demokratik iradesini ortaya koymuştur.  Yüksek oranda genel seçimlere katılan milletimiz, büyük bir olgunlukla iradesini sandıkta göstermiştir. Böylece Türkiye güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur. Halkımızın iradesinin tamamına yakınının Meclis'te temsil edilecek olması demokrasimiz adına sevindiricidir.

Milletçe son 3 yılda 4 farklı seçim süreci yaşadık. Şimdi yoğun seçim gündemini geride bırakarak, milletçe yeniden kalkınma ve ekonomik hedeflerimize odaklanmalıyız.

Seçimler sonucunda ülkemiz artık yeni bir döneme ve kulvara girmiştir. Yeni dönemin ilk Cumhurbaşkanı olarak seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve oluşturacağı hükümetini şimdiden kutluyor ve başarılar diliyorum.

Bir kez daha, Seçim sonuçlarının İlimize, Ülkemize ve büyük sorunların yaşandığı coğrafyamıza barış, mutluluk ve huzur getirmesi temennisiyle, yeni dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ilimizi temsil edecek Siyasi Partiler ile Milletvekillerimizi tebrik ediyor, daha güçlü bir Meclis iradesi yolunda yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.