Fuar Gezilerimiz Devam Ediyor…




10 Mayıs 2018, 17:43

Üyelerimizin sektörlerinde meydana gelen değişikleri ve yenilikleri yakından izleyebilmeleri için düzenlediğimiz fuar gezilerimiz devam ediyor.

 Bu yıl 41.si düzenlenen Turkey Buıld İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına Odanın ilgili Meslek Gurubu üyelerinden 15 kişi ile Katılan odamızın bu fuar gezilerinden amacı üyelerimizin iş ilişkileri kurma, iş geliştirme, avantaj ve dezavantajlarını görebilmeleri.

ÇETİN “Üyelerimizin Bilgi, Beceri ve Görgülerini arttırmak amacındayız”

Üyelerimizin iş ilişkileri kurma, iş geliştirme, avantaj ve dezavantajlarını görebilmeleri amacıyla düzenlemiş olduğumuz fuar gezilerimiz 2018 yılı içerisinde de ara vermeden devam ediyor. Fuar gezilerimizin diğer bir amacı ise üyelerimizin kendi sektörlerindeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından izleyerek bilgi, beceri ve görgülerini arttırmak. Fuar gezisine kafile başkanı olarak katılan Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın ÇETİN yaptığı açıklamada;“Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Olarak üyelerimizin sektörlerinde meydana gelen değişiklikleri ve yenilikleri yerinde izleyebilmeleri için düzenlemiş olduğumuz Fuar Gezilerine 2018 Yılında da devam ediyoruz. Bu amaçla bu yıl 41.si düzenlenen Turkey Buıld İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına ilgili meslek Grubundan Toplam 15 üyemiz ile birilikte katıldık. Bu tür fuarlara katılmamızın amacı yeni teknolojik gelişmeleri Turhal’lı esnaflarımıza ve iş adamlarımıza göstermek bilgi, görgü ve becerilerini arttırmak ve yapacakları yatırımlara bir nebze olsun katkıda bulunmak. Fuar gezilerimizi bundan sonrada sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.