Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun!




20 Nisan 2023, 11:25

Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ayten, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Ayten mesajında, bayramların manevi yapımızın olgunlaşmasına vesile olduğunu kaydetti.

Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ayten mesajında:

“Rahmet, bereket, ibadet ve bağışlanma ayı olan Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak Ramazan Bayramı'na kavuşturan Rabbimize şükürler olsun.

Ramazan'ın bizlere kazandırdığı kardeşlik, sabır, dayanışma ve paylaşma hasletlerini her zaman hayatımızda devam ettirmeyi, bu ayın bereketinin, rahmetinin her zaman bizleri diri tutmasını niyaz ediyorum.

Maalesef bu yıl 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 11 ilimizde büyük bir yıkıma neden olan asrın deprem felaketi; birliğin, beraberliğin, paylaşmanın en güzel ve coşkuyla yaşandığı bayram günlerini buruk bir şekilde geçirmemize neden olmaktadır.

Milletçe zor bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde ülke olarak, el ele vererek ve birbirimize sahip çıkarak iyi bir imtihan veriyoruz. Bu dönemin zorluk ve sıkıntılarını da Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında aynı ruh ve heyecan ile birlik ve beraberliğimizden hiç ödün vermeden devlet, millet el ele vererek geleceğiz. İnşallah yaşadığımız zorlukları ve güçlükleri birlikte atlatacak, depremin yaralarını sararak, daha güzel günlere hep birlikte kavuşacağız.

Bir kez daha yaşadığımız felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına da sabırlar diliyorum.

Bu vesileyle, sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı bu bayramı tüm halkımız ile birlikte buruk bir şekilde yaşamanın heyecanı içerisinde, aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin değerli aileleri başta olmak üzere hemşerilerimiz ile üyelerimizin, Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”dedi.