Odamız Yönetimi TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu Makamında Ziyaret Etti…




24 Nisan 2018, 12:36

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz beraberinde, Meclis Başkanımız Bekir Ay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Cengiz Öz,  Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Erdem URAL, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Süleyman AYKUT, Erol Ayten, Muhittin Yetgin, Meclis Üyelerimiz Mustafa Kemal Gökçek, Yıldırım Yavuz Demirkaya ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu makamında ziyaret etti.

İlimizde, Türkiye Odalar ve Borsalar Biriliği'ne bağlı Tokat Ticaret ve Sanayi Odası, Tokat Ticaret Borsası, Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası, Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanları ile Meclis Başkanları ve üyelerinin ortak gerçekleştirdiği ziyarette,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU yeni seçilen Yönetim ve Meclis üyelerini tebrik ederek,  hayırlı olması dileklerini iletti.

Ziyaret sonrasında açıklamalar da bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz;Ülkemiz bölgesinde ve dünyada giderek güçlenen önemli bir değer haline gelmiştir, bu yükselişte, sayıları 1,5 milyona ulaşan Türk müteşebbisin ulusal ve uluslararası platformda çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ve Sayın Başkan'ın katkısı büyüktür. Sayın Başkan yaptığı çalışmalar ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni İş hayatının vazgeçilmez en büyük kuruluşu haline getirdiği gibi, Türk özel sektörünün sorunlarının çözümünde önemli bir merkez konumuna getirmiştir.

Turhal Ticaret ve Sanayi Odası olarak Sayın Hisarcıklıoğlu'nu bir kez daha Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı olarak görmek arzusundayız. İlerleyen süreç içerisinde yapılacak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulunda oda olarak Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na destek vereceğiz.

Bizler de Yeni dönemde farklı şeyler yapmak amacında ve hevesindeyiz. Bizim Sayın Başkana olan desteğimiz gibi, kendilerinin de  bize olan desteği malum. Bunun devam edeceğine de eminiz. Sayın Başkanın daha ileriki dönemlerde daha iyi şeyler yapacağına inanıyoruz. Bu iyi moralle iyi şeylerin ortaya çıkacağından eminiz.” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.