Odamızda Görev Dağılımı Yapıldı...




19 Nisan 2018, 18:02

              Odamızın 07 Nisan 2018 Cumartesi günü yapılan komite seçimlerinin ardından belirlenen 20 kişilik Meclisi tekrar sandık başına giderek Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyelerini belirledi.

                Odamızda komite seçimlerinin ardından belirlenen Meclis, Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyelerini belirledi. İlçe Seçim Kurulu  gözetiminde yapılan seçimde meclis üyeleri 2 sandıkta, 7'er kişiden oluşan Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyelikleri için oy kullandı.           

                İlçe Seçim Kurulu  gözetiminde yapılan seçimlerin onanmasının ardından Meclis  ve Yönetim Kurulları toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi.  Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığına Ömer Çenesiz, Başkan Yardımcılığına Cengiz Öz, Sayman Üyeliğine Mehmet Erdem Ural, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Süleyman Aykut, Yalçın Çetin, Erol Ayten ve Muhittin Yetgin seçilirken, Meclis Başkanlığına Bekir Ay, Başkan Yardımcılığına Kenan Taşıran,  Meclis Katip Üyeliğine de Mustafa Kemal Gökçek seçildi.

            Odamızda görev dağılımlarının tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan  Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, "Üyelerimizin oylarıyla şekillenen Turhal Ticaret ve Sanayi Odası organları olarak, üzerimize aldığımız sorumluluğun bilinciyle hareket edecek ve Turhal iş dünyasını en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olacağız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hiçbir üyemizi ayırt etmeksizin hepsini kucaklayacak bir yönetim anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürecek, gerek devam eden projelerimizi tamamlamak, gerekse yeni projeleri hayata geçirmek için seferber olacağız" dedi.