TESOB'a Bağlı Oda Başkanlarından Hayırlı Olsun Ziyareti...

17 Nisan 2018, 18:19

Tokat Madeni Eşya Sanatkarları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Çankaya, Tokat Ekmekçiler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yurtbay, Turhal Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Poyraz, Turhal Kahveciler, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fatih Aksu, Turhal Gıda Maddeleri Satıcıları Odası Başkanı Ahmet Elitaş, Turhal Giyim Mensucat Odası Başkanı Ali Doğan Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesizi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz de oda başkanlarına gerçekleştirdikleri ziyaret ve gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.