Odamızdan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

24 Kasım 2022, 20:39

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve Meclis Başkanımız Osman Atılgan, beraberlerindeki Yönetim Kurulu, Meclis Üyelerimiz ve odamız Genel Sekreteri Alper Saygılı’dan oluşan heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve Meclis Başkanımız Osman Atılgan yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na nazik kabulleri için teşekkür ederken, üyelerimizin finansman kaynaklarına ulaşmakta yaşadıkları sorunlar ile çözüm önerilerini ve taleplerini iletti.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret, dilek ve temenniler ile son buldu.