Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Teşekkür Mesajı Yayımladı...




13 Nisan 2018, 10:05

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, 7 Nisan tarihinde yapılan Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerinden sonra bir teşekkür mesajı yayımladı. Çenesiz mesajında  üyelerimizin kendilerine gösterdiği teveccühe teşekkür etti.

         Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz yayımladığı teşekkür mesajında; "Turhal Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) 2018 – 2022 dönemi Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri, seçimlerinde üyelerimizin bize gösterdiği güvenin ve desteğin önemini, değerini iyi biliyoruz.

         Bu çoğunluğun bizlere teslim ettiği sorumluluğun farkındayız. Seçim sürecinde beraber çalıştığımız arkadaşlarımıza, kapısını ve gönlünü bize açan, odamıza kayıtlı tüm üyelerimize, tüm Turhallı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.

         Bu süreçte özveriyle görevlerini yerine getiren basın mensuplarımıza, güvenlik güçlerimize, Oda personelimize, İlçe Seçim Kurulu’nun görevlilerine ve tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

         Turhal'ı hak ettiği noktaya ulaşıncaya kadar, arkadaşlarımızla birlikte aynı hedefe kararlılıkla yürüyecek ve çalışacağız."ifadelerine yer verdi.