Odamız Eğitime Destek Vermeye Devam Ediyor…




14 Eylül 2022, 18:00

Odamız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile her yıl gerçekleştirdiği eğitim yardımları kapsamında Turhal ve Pazar ilçelerinde örgün eğitim veren ilk ve ortaöğretim kurumlarının ilk ve son sınıf aralığındaki toplam 500 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Odamız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile her yıl gerçekleştirdiği eğitim yardımlarına 2022–2023 eğitim ve öğretim yılında da devam etti. Eğitim yardımları odamız personelleri tarafından örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Turhal ve Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bizzat teslim edildi.

Eğitimi Önemsiyoruz

Odamız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile her yıl gerçekleştirdiği eğitim yardımları kapsamında Turhal ve Pazar ilçesinde eğitim ve öğrenim gören toplam 500 ilk ve ortaokul öğrencisine kırtasiye yardımı gerçekleştirdi. Yardımlar ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Turhal ve Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edildi.

Eğitim yardımları ile ilgili açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz şunları söyledi:

 “Turhal Ticaret ve Sanayi Odası olarak Çağdaş bir eğitimin amacının; tüm bireylerini geleceğe hazırlayan, kendi ve ulusal onurunu kavramış ve onuruna düşkün, kendini, ülkesini ve insanlığı seven, yetenekleri ölçüsünde ve doğrultusunda kendilerini sürekli geliştiren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, topluma ve içinde bulunduğu ortama en kısa sürede uyum sağlayabilen, bilime, yeniliklere ve gelişmelere açık, akılcı mantıklı tutarlı insanlar ve vatandaşlar yetiştirmek olduğu inancındayız. Bu yönü ile eğitimi önemsiyoruz.

Turhal Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2022–2023 eğitim ve öğretim yılında odamızın da bağlı bulunduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile her yıl gerçekleştirdiğimiz eğitim yardımlarımızı bu yılda gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İlçemiz ile odamızın görev sahası içerisinde yer alan Pazar ilçemizde örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören ihtiyaç sahibi toplam 500 ilköğretim okulu öğrencimize eğitim yardımı olarak kırtasiye yardımı gerçekleştirdik. Bu yardımlarımızı ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmak üzere Turhal ve Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize teslim ettik. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize teslim ettiğimiz yardımlar ile öğrencilerimizin sevinçli ve mutlu olacağı düşüncesindeyiz” dedi.