Yönetim Kurulumuz İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir’i Ziyaret Etti…




26 Temmuz 2022, 20:43

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Cengiz Öz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Aykut ile birlikte Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Özdemir’ i makamında ziyaret ettiler.

            Tokat İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Yayar’ında hazır bulunduğu ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Özdemir’ e görevinde ve yapacakları çalışmalarda kendilerine başarılar diledi.

            Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Özdemir’de Yönetim Kulu Başkanımız Ömer Çenesiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

            Ziyarette ayrıca 3 Şubat tarihinde birliğimiz ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Milli Eğitim Bakanlığımız arasında 154 İlçede 154 Yeni Okul kazandırmaya yönelik imzalanan “Ulusal Eğitime Katkı Protokolü” ile odamızın talepleri ve girişimleri ile ilçemize yapımı gerçekleştirilecek olan okul projesi ile ilgili olarak da  fikir alışverişinde bulunuldu.

            Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.