78. TOBB Genel Kurulu Elektronik Ortamda Gerçekleştirildi.




13 Mayıs 2022, 19:41

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin 78. Genel Kurulu Birlik Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında 365 Oda/Borsa Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Başkanları, delegeler ve Genel Sekreterlerin katılımı ile elektronik ortamda çevrimiçi gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin çevrimiçi gerçekleştirilen 78. Genel Kuruluna Meclis Başkanımız Bekir Ay, Yönetim Kurulu Başkanımız ve TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu Üyesi Ömer Çenesiz,  odamız Genel Sekreteri Alper Saygılı katıldı.

            Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul’da yaptığı açılış konuşmasında: “Genel kurulumuzu bir defa daha elektronik ortamda yapmaktayız. Geçtiğimiz yıl Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiş ve bunu büyük bir katılımla online olarak genel kurulumuzu düzenlemiştik. Geçen yıl olduğu gibi 78. Genel Kurulu’muzu da elektronik ortamda yapmaktayız. Bunu başarmayı sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Ankara’da TOBB Konferans Salonunda gerçekleştirilen genel kurula çevrimiçi katılan TOBB Delegeleri online, yazılı ve istişari oylama ile gündem maddelerine oy kullandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin 78. Genel Kurulu Birlik Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun konuşması ile son buldu.