Yeni Yılınız Kutlu Olsun…




31 Aralık 2021, 11:32

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz yeni yıl münasebeti bir kutlama mesajı yayımladı. Çenesiz mesajında 2022 yılının ülkemize, milletimize, ilimize, ilçemize ve tüm insanlığa her türlü olumsuzluklardan uzak, barış, sağlık, huzur mutluluk getirmesini diledi.  

            Çenesiz mesajında şu ifadelere yer verdi:

            "Güzel yurdumuzun birçok il ve bölgelerinde meydana gelen orman yangınları, sel ve sağlığımızı tehdit eden can ve mal kaybına sebep olan küresel korona virüs salgınının devam ettiği, toplum olarak hepimizi büyük üzüntüye boğan birbirinden farklı birçok olumsuzluklarla mücadele ettiğimiz bir yılı daha geride bırakıyoruz.

Her yeni yıl; başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, sağlıklı ve müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır.

Yeni bir yıl bizlere geçmişin muhasebesini yaparak, elde ettiğimiz birikim ve tecrübeyle ülkemizin, ilimizin, ilçemizin kalkınması ve gelişmesi, halkımızın birliği, beraberliği ve huzuru için yapılacak çalışmaları yeniden gözden geçirerek, geleceğe ilişkin yeni planlar yapma konusunda fırsat veriyor. 

            2021 yılında ülkemizi, milletimizi üzüntüye boğan, bizleri derinden etkileyen olumsuzlukların, umutla gireceğimiz 2022 yılında yaşanmaması, tüm dünyada sevgi, barış, dostluk ve hoşgörünün egemen olması, doğal afetler, kazalar ve benzeri olaylarla karşı karşıya kalınmaması en büyük dileğimizdir.

            2021 yılında yaşadığımız tüm olumsuzlukları milletçe birlik ve beraberlik içerisinde el ele, gönül birliği ile atlatacağımıza olan inancımız tamdır.

            Bu duygu ve düşüncelerle; 2022 yılının ülkemize, Aziz Milletimize, ilimize, ilçemize, tüm insanlığa her türlü olumsuzluklardan uzak, refah, barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini, tüm güzel beklentilerin gerçeğe dönüşmesini temenni ediyor, Turhallı hemşerilerimizin ve değerli üyelerimizin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum" dedi.