Yönetim Kurulumuz, S.S. Turhal Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Alaattin Dişli'ye “Hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.




19 Ekim 2021, 17:18

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Cengiz Öz, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz M.Erdem Ural ile birlikte , S.S. Turhal Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin son yapılan Seçimli Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Alaattin Dişli'ye “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

            S.S. Turhal Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Alaattin Dişli üyelerinin teveccühü ile yönetim kurulu başkanlığına seçilmekten büyük mutluluk duyduğunu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada üyelerinin sesi olmaya devam edeceğini dile getirerek, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Cengiz Öz ve Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz M.Erdem Ural'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  

            S.S. Turhal Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Seçimli Genel Kurulu’nda üyelerinin teveccühü ile Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Alaattin Dişli'yi ve ekibini tebrik eden Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Alaattin Dişli ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.  

      Görüş alış verişi ile devam eden ziyaret  karşılıklı dilek ve temenniler ile son buldu.