Cumhuriyet Başsavcısı Murat Kara Odamızı Ziyaret Etti.




16 Haziran 2021, 17:45

Mayıs ayı içerisinde yayımlanan Hakimler ve Savcılar Kurulu kararnamesi ile Isparta Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Turhal Cumhuriyet Başsavcısı Murat Kara odamıza veda ziyareti gerçekleştirdi.

            Yaklaşık iki yıldır Turhal’da görev yapmakta olan Turhal Cumhuriyet Başsavcısı Murat Kara, Mayıs ayı içerisinde yayımlanan Hakimler ve Savcılar Kurulu kararnamesi ile Isparta Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanmasının ardından gerçekleştirdiği veda ziyaretleri kapsamında Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'i makamında ziyaret etti.

            Ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Murat Kara Turhal'da bulunmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu dile getirerek görev yaptığı süre içerisinde Odamızın  Turhal iş dünyasının gelişimi için gerçekleştirdiği yoğun mesaiyi gözlemleme şansı bulduğunu belirterek, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'e, Yönetim ve Meclisimiz üyelerimize bundan sonra ki süreçte yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

            Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'de Turhal’da görev yaptığı süre boyunca birçok önemli çalışmaya imza atan ve faaliyet gerçekleştiren Başsavcı Murat Kara'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılı çalışmalarının devamını diledi.

            Karşılıklı görüş alış verişi ile devam eden ziyaret Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'in Başsavcı Murat Kara'ya anı plaketi vermesi ile son buldu.