Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet ALTINÖZ Odamızı Ziyaret Etti.




17 Şubat 2021, 17:57

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet ALTINÖZ, Tokat İl Başkanı Ali Osman Daldal, Turhal İlçe Başkanı Erdem Kurnaz, diğer ilçelerin ilçe başkanları ve teşkilat yöneticileri birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'i makamında ziyaret ettiler.

            Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet ALTINÖZ ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'e partileri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

            Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'de  Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet ALTINÖZ ile il ve ilçe yöneticilerine gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ederek odamız çalışmaları ve ilçemiz ekonomisi hakkında bilgiler verdi.

            Karşılıklı görüş alış verişi ile devam eden ziyaretin sonunda Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet ALTINÖZ Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'e bir kitapçık hediye etti.

            Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'de Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet ALTINÖZ ile il ve ilçe yöneticilerine Turhal Şeker Fabrikası Kurucu Müdürü merhum Muammer Tuksavul tarafından kaleme alınmış olan "Doğudan Batıya ve Sonrası" kitabı ile günümüz Türkçesine çevrilen ve odamız tarafından basımı gerçekleştirilen Turhal’ın ilk Müftüsü merhum H. Mustafa Bilgen’in Osmanlıca el yazması eseri "Tarihi Süreçte Turhal" isimli kitabı hediye etti.