ÜÇ AYLARINIZ VE REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...

13 Şubat 2021, 10:18

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Üç Aylar ve 18 Şubat Perşembe günü idrak edeceğimiz Regaib Kandili münasebeti ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Çenesiz mesajında:

"Bugün, içerisinde kutlu gecelerimizi, kandillerimizi ve Ramazan ayımızı barındıran; bereket mevsimi mübarek üç aylara kavuşmanın heyecanını, sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bu kutlu zaman diliminin, birlik ve berberliğimizi pekiştirmemize, manevi duygularımızı güçlendirmemize, gönül zenginliğimizi artırmamıza, ahlaki ve insani değerlere önem vermemize ve dayanışma ruhumuzu muhafaza etmemize vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Turhal'lı hemşerilerimizin, üyelerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Üç Aylarını ve 18 Şubat Perşembe gününü Cuma’ya bağlayan gece idrak edeceğimiz Regaib Kandil’ini şimdiden tebrik ediyorum.

Üç ayların ve bu mübarek gecenin, aziz milletimiz, ülkemiz, İslam âlemi ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum."dedi.