Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan, Ak Parti Turhal İlçe Başkanı Yusuf Karakoyun ile birlikte odamızı Ziyaret Etti…

22 Ekim 2020, 19:24

Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan beraberinde, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Karakoyun ve ilçe yönetim kurulu üyeleri birlikte, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'i makamında ziyaret ettiler.

Meclis Başkanımız Bekir Ay'ında hazır bulunduğu ziyarette, Ak Parti  Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan pandemi sürecinde yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmalar ile ilgili Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’e bilgiler verdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek üyelerimizin pandemi sürecinde yaşadığı sorunları ve çözüm önerilerini Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan'a iletti.

Karşılıklı görüş alış verişi ile devam ziyaret karşılıklı dilek ve temenniler ile son buldu.