Yönetim Kurulumuz dan Soylu'ya ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti...




21 Şubat 2018, 19:32

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer ÇENESİZ beraberinde Başkan Yardımcımız Cengiz Öz, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Mehmet Erdem URAL, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Süleyman Aykut ve Yalçın Çetin ile birlikte S.S. Turhal Yeni Nakliyeciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin son yapılan genel kurulunda Kooperatif Başkanlığına seçilen Cafer Soylu'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

            Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer ÇENESİZ ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, S.S. Turhal Yeni Nakliyeciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin son yapılan genel kurulunda Kooperatif Başkanlığına seçilen Cafer Soylu'ya görevinde başarılar dilediler.

            S.S. Turhal Yeni Nakliyeciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Soylu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 

Ziyaret de ayrıca Turhal Şeker Fabrikasının Özelleştirme yolu satışı gündeme gelirken Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Turhal Şeker Fabrikasının doğrudan ve dolaylı olarak Turhal ekonomisinde önemli bir yer tuttuğunu, fabrikanın satılarak çalıştırılmaması halinde ilçe ve bölge ekonomisinin büyük zarar göreceğini, bundan da nakliyeciler de dahil olmak üzere bölge ekonomisine vereceği hasarın onarılamayacağını söyledi. Çenesiz ayrıca bu sorurunun sadece nakliyeciler de dahil olmak üzere tüm kesimlerin sorunu olduğunu dile getirerek satışın durdurulması gerektiğinin altını çizdi.

S.S. Turhal Yeni Nakliyeciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Soylu'da bu görüşlere katıldıklarını Turhal Şeker Fabrikasının Özelleştirme yolu satışının durdurulmasının gerektiğini söyledi.