24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...




24 Kasım 2019, 09:49

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Çenesiz; “Ülkemizin ve milletimizin istikbali olan çocuklarımızı, gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimize, fedakâr çalışmaları ve verdikleri emekten dolayı en kalbi şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

                Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

                “Toplumun eğitime ve eğitimciye verdiği önem ve değer, bir bakıma kendi geleceğine ve yarınlarına verdiği önemi ve değeri ifade etmektedir. Çünkü geleceğe emin ve kararlı adımlarla, hedeflerle ilerleyen ülkemizi bu hedeflerine götürecek, uygarlık yarışında her zaman en ön sıralara taşıyacak olan, iyi yetişmiş, bilgi düzeyi ve donanımı yüksek öğretmenlerimizin ellerinde yetişen nesillerimiz olacaktır.

                Cumhuriyetimizin kurucusu ve başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk de eğitime apayrı bir önem vermiş, ‘Bir topluluk ulus olabilmek için mutlaka eğiticilere, öğretmenlere muhtaçtır. Onlardır ki, toplumu gerçek bir ulus haline getirirler’ diyerek, uygarlık yarışımızda en önemli sorumluluklardan birisinin öğretmenlerimize ait olduğunu dile getirmiştir.

            Öğretmenlerimiz dün olduğu gibi bugün de, ülkemizin dört bir yanında, yarınlara umutla ve güvenle bakan nesiller yetiştirmek için özveriyle çalışmaya ve kutsal mesleklerini icra etmeye devam etmektedirler.

                Bu vesileyle, her biri birbirinden değerli öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Ülkemizin ve milletimizin istikbali olan çocuklarımızı, gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimize, fedakâr çalışmaları ve verdikleri emekten dolayı en kalbi şükranlarımızı sunuyorum. Kendilerine meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimiz ile şehit öğretmenlerimizi saygıyla ve rahmetle yad ediyorum.”dedi.