Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer Odamıza Veda Ziyareti Gerçekleştirdi...




15 Ağustos 2019, 17:57

7 Ağustos tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İzmir İli Gaziemir ilçesi Kaymakamlığına atanan Kaymakam Dr. Ahmet Süheyl Üçer odamıza veda ziyareti gerçekleştirdi.

            Meclis Başkanımız Bekir Ay, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ile Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz M.Erdem Ural ve Süleyman Aykut tarafından karşılanan Kaymakam  Dr. Ahmet Süheyl Üçer ziyarette Turhal'da görev yapmaktan ve başta Yönetim Kurulu Başkanımız olmak üzere Ömer Çenesiz olmak üzere odamız organlarında görev alan diğer üyelerimiz ile ortak mesai bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek  Meclis Başkanımız Bekir Ay, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ile yönetim kurulu üyelerimize bundan sonra yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

            Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz de Kaymakam  Dr. Ahmet Süheyl Üçer'e kendilerini tanımaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, ilçemizde gerçekleştirmiş oldukları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

           Ziyaretin sonunda Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz günün anısına Kaymakam  Dr. Ahmet Süheyl Üçer'e plaket takdim etti.