Murzioğlu Odamızı Ziyaret Etti…

09 Temmuz 2019, 18:30

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Zeki MURZİOĞLU odamızı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer ÇENESİZ ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Zeki MURZİOĞLU arasında yaklaşık bir saat gerçekleşen görüşmeye, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Cengiz Öz’de katıldı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı Salih Zeki MURZİOĞLU, gerçekleştirdikleri ziyaretler ile ilgili olarak yaptığı açıklamada tüm Oda ve Borsalara ziyaretler gerçekleştirdiklerini, bu ziyaretlerdeki esas amacın; şehirlerin ve Oda/Borsaların sorunlarını öğrenerek bu sorunların Ankara'da dile getirilmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer ÇENESİZ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu ifade ederek, başta imalat sanayi olmak üzere, tarım, hayvancılık ve ilçe esnafının sorunları ve sıkıntıları hakkında bilgiler verirken, bu sorunların çözümü ile ilgili önerilerini de dile getirdi.  Yaklaşık bir saat süren görüşmede Yönetim Kurulu Üyelerimizi’ de dinleyen Murzioğlu dile getirilen sorunları sıkıntıları not alarak bu sorunların giderilmesi ve taleplerin yerine getirilmesi için oluşturulacak raporun ilgili kurumlara iletileceğini söyledi.

Ziyaret Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer ÇENESİZ’in ziyaretleri anısına Murzioğlu’na verdiği hediye ile son buldu.