Yönetim Kurulumuz Tokat GOP Üniversitesi Rektörlüğüne Atanan Prof.Dr. Bünyamin ŞAHİN'e Nezaket Ziyareti Gerçekleştirdi.

09 Nisan 2019, 19:36

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz beraberinde Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Tokat GOP Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof.Dr. Bünyamin Şahin'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Sohbet havasında geçen ziyarette Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği (KÜSİ) programı çalışmaları ele alınırken, Hayırseverlerin katkısı ile yapılan Turhal 4 Yıllık Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu'nun diğer bölümlerinin de açılması noktasında Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Rektör Prof.Dr. Bünyamin Şahin'e taleplerini ilettiler.

Rektör Şahin'de bu noktada gerekli çalışmaların yapıldığını, diğer taraftan yine ilçemizde bulunan 2 yıllık eğitim veren Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksek Okulu'nun diğer ihtiyaçlarının da yaz dönemi içerisinde giderileceğini söyledi.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret, dilek ve temenniler ile son buldu.