"İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019" TEŞVİKLERİ TANITIM TOPLANTISI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ...




21 Mart 2019, 18:57

Odamız ev sahipliğinde düzenlenen "istihdam seferberliği 2019" tanıtım ve bilgilendirme toplantısı büyük ilgi gördü. Tokat SGK İl Müdürü Turgut Pekdemir ve İş-Kur il Müdürü Bekir Fındık'ın da katıldığı bilgilendirme toplantısında Şubat Ay'ı içerisin de  açıklanan istihdamı artırıcı teşvikler detaylı bir şekilde anlatıldı.

            “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla düzenlenen “İstihdam Seferberliği 2019” kampanyası tanıtım ve bilgilendirme toplantısına Turhal'lı işadamları ile mali müşavirler yoğun ilgi gösterdi.

            Odamız Konferans Salonu’nda düzenlenen bilgilendirme toplantısına Tokat SGK İl Müdürü Turgut Pekdemir, Tokat İş-Kur İl Müdürü Bekir Fındık, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, odamız üyeleri ve mali müşavirler katıldı.

            Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, yaptığı açış konuşmasında, 25 Şubat’ta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde açıklanan ikinci istihdam seferberliğinin, ekonomik sıkıntılar içindeki işverene yönelik pek çok kolaylıklar içerdiğini; istihdamı artırmayı amaçlayan bu teşvikleri detaylı olarak anlatmak ve bilgilendirmek amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini ifade etti.

            İşadamlarına, tarihi teşviklerden yararlanma çağrısında bulunan Çenesiz, bu önlemlerin yüksek oranlara çıkan işsizliğin azaltılmasında ve üretimin artırılmasında etkili olacağını vurguladı.

            Tokat SGK İl Müdürü Turgut Pekdemir ve Tokat İş-Kur İl Müdürü Bekir Fındık, slaytlar eşliğinde yeni istihdam seferberliğinin detayları hakkında katılımcılara bilgiler verdiler.

            Odamız Konferans Salonu’nda düzenlenen bilgilendirme toplantısı soru-cevap bölümü ile sona erdi.