Odamızdan Belediye Başkan Adaylarına Ziyaret...




20 Mart 2019, 00:00

Yönetim kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz beraberinde Başkan Yardımcımız Cengiz Öz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz M.Erdem Ural, Süleyman Aykut, Yalçın Çetin ve Erol Ayten ile 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde seçime katılan siyasi partilerin Belediye Başkan Adaylarına nezaket ziyaretinde bulundular.

            Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerimiz ziyaretler kapsamında sırası ile, İYİ Parti Turhal Belediye Başkan Adayı Opr.Dr. Bekir Baklacı, Ak Parti Turhal Belediye Başkan Adayı İlker Bekler, MHP Turhal Belediye Başkan Adayı Gökhan Bozkurt, Saadet Partisi Turhal Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve CHP Turhal Belediye Başkan Adayı H.Yücel Resuloğlu'nu   seçim koordinasyon merkezlerinde ziyaret ettiler.

            Ziyaretlerde, Başkan Adayları ve siyasi partilerin ilçe teşkilat yöneticileri tarafından karşılanan Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerimiz seçim çalışmalarında kendilerine başarılar dileyerek, Turhal'ın ekonomik yapısı ve durumu hakkında görüş alışverişinde bulundular.