GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLER’DEN ODAMIZA ZİYARET...

12 Mart 2019, 18:33

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Tokat İl Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'i ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimler sonrası görevlerine başlayan, Tokat İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serhat İspirli, İl İcra Kurulu Üyesi Serdar Ördekçi ve Tokat Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Şükriye Balcı, Başkan Yardımcısı Betül Kılınç, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerini, makamında ağırlayan  Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kurul üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Çenesiz, yapacakları çalışmalarda her zaman  yanlarında olacaklarının altını çizdi.

Karşılıklı görüş alışverişi devam eden ziyaret, dilek ve temenniler son buldu.