SP Turhal İlçe Başkanı İbrahim Tıkaç ve SP Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin Odamızı Ziyaret Etti…

21 Şubat 2019, 17:14

Saadet Partisi Turhal İlçe Başkanı İbrahim Tıkaç beraberinde, Saadet Partisi Turhal Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin ve ilçe teşkilatı yöneticileri ile birlikte Yönetim Kulu Başkanımız Ömer Çenesiz'i makamında ziyaret ettiler.

Karşılıklı görüş alışverişi ile başlayan ziyarette, Saadet Partisi Turhal İlçe Başkanı İbrahim Tıkaç ve Saadet Partisi Turhal Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin Turhal da yapmayı planladıkları çalışmalar ve projeler ile ilgili Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’e bilgiler verdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim Tıkaç, Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin ve ilçe teşkilatı yöneticilerine teşekkür etti ve  seçim sürecinde kendilerine başarılar diledi.