İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Orhan Koçak Odamızı Ziyaret Etti...

11 Şubat 2019, 14:54

İŞKUR Turhal Hizmet Merkezi Müdürü Orhan Koçak Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'i makamında ziyaret etti.

Odamız Genel Sekreteri Alper Saygılı'nında hazır bulunduğu ziyarette İŞKUR Turhal Hizmet Merkezi Müdürü Orhan Koçak kurum olarak 2018 yılında Turhal da yürüttükleri faaliyetler ile 2019 yılı içerisinde yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'e bilgiler verdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İŞKUR Turhal Hizmet Merkezi Müdürü Orhan Koçak'a teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyarette; Turhal'ın sanayi, ticari ve ekonomik konuları ile güncel konular  da görüşüldü.