Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan, Ak Parti Turhal Belediye Başkan Adayı İlker Bekler ile Birlikte Odamızı Ziyaret Etti…




08 Şubat 2019, 21:30

Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan beraberinde, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Ay, Ak Parti Turhal Belediye Başkan Adayı İlker Bekler, Turhal eski Belediye Başkanlarından Duran Evren, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve İlçe Teşkilatı Yöneticileri birlikte yerel seçim çalışmaları kapsamında Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'i makamında ziyaret ettiler.  

         Meclis Başkanımız Bekir Ay'ında hazır bulunduğu ziyarette, Ak Parti  Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan ve Ak Parti Turhal Belediye Başkan Adayı İlker Bekler Turhal da yapmayı planladıkları çalışmalar ve projeler ile ilgili Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’e bilgiler verdiler.

         Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan'a ve İlçe Başkanı Abdullah Ay'a, Ak Parti Turhal Belediye Başkan Adayı İlker Bekler'e, İl Genel Meclis Üyesi Adaylarına ve ilçe teşkilatı yöneticilerine teşekkür ederek seçim sürecinde kendilerine başarılar diledi.