Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı Odamızı Ziyaret Etti...




02 Ocak 2018, 21:00

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere ilçemize gelen Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı Odamızı ziyaret etti.

            Beraberin de Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ile birlikte odamızı ziyaret eden  Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı,Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Meclis Başkanımız Bekir Ay, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Cengiz Öz, Süleyman Aykut, Mehmet Erdem Ural, Yalçın Çetin ve Erol Ayten tarafından karşılandı.

            Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı'yı İlçemiz de ve odamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek odamız çalışmaları, faaliyetleri ve ilçemizin sosyo-ekonomik durumu hakkında Vali Balcı' ya bilgiler verdi. Vali Balcı'da, "Hepimizin ortak amacı ilimizde ve ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın hayat kalitesini daha da artırmak, ülkemiz, milletimiz ve Tokatlı vatandaşlarımız için değer üretmek.”dedi.

            Yönetim Kurulu üyelerimiz ile de bir süre sohbet eden Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı'ya ziyaretleri anısına Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından hazırlanan "Yunus'un Gül Bahçesinden" eseri hediye etti.

            Günün anısına Yönetim Kurulu üyelerimiz ile de hatıra fotoğrafı çektiren Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı daha sonra odamızdan ayrıldı.