Meclis Eski Başkanımız Osman Bayram'ın Acı Günü...

20 Aralık 2018, 17:17

Odamız Meclis eski Başkanlarından Osman Bayram'ın babası ve odamız genel sekreteri Alper Saygılı'nın dedesi Mustafa Bayram 89 yaşında yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle hakkın rahmetine kavuştu.

Merhum Mustafa Bayram'ın Kesikbaş camiinde öğle namazına müteakiben  kılınan cenaze namazına Meclis Başkanımız Bekir Ay, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, odamız yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Zile TSO'dan Şükrü Sargın,  Necati Bice, Sami Solmaz, Siyasi Partilerin Belediye Başkan Aday Adayları ile ilçe başkanları, Turhal'lı iş adamları ve sevenleri katıldı.

Merhum Mustafa Bayram'ın naaşı Kesikbaş camiinde öğle namazına müteakiben  kılınan cenaze namazının ardından Kale mezarlığında toprağa verildi.

Odamız Meclis eski Başkanı Osman Bayram, odamız genel sekreteri Alper Saygılı başta olmak üzere, bayram ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.