Yönetim Kurulumuz Vali Dr. Ozan Balcı'yı Makamında Ziyaret Etti...




19 Kasım 2018, 17:19

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Meclis Başkanımız Bekir Ay beraberlerinde Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet  Erdem Ural, Cengiz Öz, Süleyman Aykut ve Yalçın Çetin ile birlikte son Valiler Kararnamesi ile Tokat Valiliği görevine atanan Vali Dr.Ozan Balcı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular ve görevinde başarılar dilediler.

            Ziyaret esnasında gerçekleşen görüşmede Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Vali Balcı'ya ilçemizin ekonomik yapısı ve durumu hakkında bilgiler verdi. Görüşmede ayrıca Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz odamız tarafından hazırlanan analiz raporlarını da Vali Dr. Ozan Balcı'ya takdim ederek raporlar üzerinde değerlendirmelerde bulundular.  Ziyarette ayrıca  bölgesel açıdan tarım ve ilçemizin sanayi yapısı gibi konular da ele alındı.

            Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ayrıca odamız tarafından coğrafi işaretli ürün belgesi alınan yöresel tadımız yoğurtmaç ile ilgili yürütülen projeler  ve çalışmalar ile ilgili olarak da Vali Balcı'ya bilgiler verdi.

            Ziyarette Vali Dr. Ozan Balcı'da  yöresel tadımız Turhal yoğurtmacını tatma imkanı bulurken Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Meclis Başkanımız Bekir Ay ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür etti ve odamızı gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı tebrik etti.